17 Aralık 2010 Cuma

Alkolün İnsan Bünyesinde Aşkı Çağrıştırması

Bazı arkadaşlar aşkı değil seksi çağırır diye itiraz edebilirler. Pekte umrumda değil zaten.

İnsanın her içtiğinde aynı kişiyi yanında istemesi. Belki ondan kazık yediği için , belki sadece o dişinin veya o erkeğin ona kazık attığı için midir bilinmez. Ancak alkol insanda aşkı çağırıştıran birşeydir.

Kendi beyninde koyduğu tabu , kural vesaire isimlerin kırılmasını sağlar. İnsanın belki özüne dönmesini belki de içinde kalan ukdelerini gerçekleştirmesi için çabalar. Ancak alkol bazı kesimler tarafından kötü görülse de yararlı ve geçerli birşeydir. Kullanılmalıdır. Boku çıkartılmadan kullanılmalıdır.

Artislik, adamlık sebebi olarak değil, gerçekten keyif ve eğlence aleti olarak kullanılmalıdır. Erkekte kimi zaman dildo etkisi yaratsa da kullanılmalıdır. Bu arada bilimsel bir gerçek şudur ki : ( burada kendiyle çelişiyor demeyin ) alkol hiçbir zaman rahatlatıcı değildir. İnsana anlık zevk ve rahatlama verdiği doğrudur. Ancak insan alkolün etkisinden çıktıktan sonra o düşündüğü konu hakkında daha bir asabi daha bir saldırgan olur. Hırçınlaşır. Fark edilmese de bilinç altımızda bunu yaşarız. Ve bir sonraki alkolümüzde bu arzularımız daha bir şiddetle bizi içine çeker.

Uzunca bir aradan sonra alkol bu sorunları sineye çeker. Çünkü artık hergün alkol almaya ve o anıları o geçmişi belki de o geleceği her gün çağırmaya başlamışızdır. Bize kendini unutturur.

Derdimizin tasamızın ilacı alkol değildir. Çaresi de alkol değildir. Aşkı çağırır. Ama aşkı getirmez. Bunun bilincine varıp da alkol almak işte bu güzeldir. İstediğiniz zaman istediğinizi yapabilmek.

2 liralık şişenin efendisi olabilmek. İnsan hayatı bu kadar ucuz değildir, alkol kullanın ancak iyelik duygusunu hiçbir zaman kaybetmeyin.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

hem aşkı hemde seksi çağiriyor benim için içsen olmuyo içmesen olmuyo ne bilim işte eline yureğine sağlik Ahmet...

Yorum Gönder

About This Site

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Followers