22 Aralık 2010 Çarşamba

Pembe Dizi Tadında

Merve ve Pınar adında 2 kız varmış.  Merve taş Pınar tek kaş mış . Merve patlak, Pınar ise kasarmış. Ama yinede lezbiyenliklerinden ödün vermezlermiş. A ma merve Pınar'ın içini seviyormuş. Bunlar dildo almaya karar vermişler ama paraları yetmemiş, bimde le dildo bulmuşlar ama utanmışlar almaya. Utanarak sıkılarak, Bimden aldığı le dildo Pınarn amındayken kırılmış. Sonra Merve'nin eski sevgilisi Sabri gelmiş.  Sabri olanları görünce topu taca atmış. Sonra da demiş ki; biliyorum deliği tutturamıyorum ama bi gün olcak bunu hissediyorum. Merve kırılan le dildonun parçalarını çıkarmak için kafasını içeri sokmuş, bir mucize olmuş ve Merve hamile kalmış.  Çocuk aldırmaya giderken  yolda bir deli görmüşler deli, Pınar'a tecavüz etmiş.Pınar da deliye tecavüz etmiş. Bunu gören Merve'nin de canı çekmiş. Sonra Pınarın suyu gelmiş pınar su olmuşHani bana cuk cuk demiş. Sonra  Merve deliye vermiş, deli eline vermişdelinin aklı başına gelmiş. Merve Deli ve Pınar grup yapmışlar. Sabri ise bu olaya dayanamamış;  oturmaya mı geldik? demiş ve üstüne oturmuşSabri sevgilisinin bu duruma düştüğünü görünce "ellere vorda bize yohmi demiş"  ve grup yapmışlar.




 
Sabri almış deliyi yere bi güzel sikmeye başlamış . Bunu gören Merve ve Pınar birbirini parmaklamış. merve'nin birden parmağı kırılmış. Her şeyin bir rüya olduğunu farkeden Sabri yatağından kalkmış.  Kapıya gelen polisler Sabri'ye grup yapmış,  Sabri karışmasam bi olaya bi hikayeye olmaz demiş.  Sonra sabriyi 31 yerinden bıçaklamışlar.  Sabri donunu değiştirip karakolun yolunu tutmuş.  
Gökten 40 elma düşmüş Devlet Bahçeli'nin başına,  sonra sabri reenkarnasyon olmuş.Sonra hikayenin ağzına sıçıldığını öğrenen Sabo zeytin yutarak intihar etmiş.  Bu masalda burda bitmiş derken  Saboyu sıcakken 5 kişi sikmiş.
Daha sonra Sabri Rana diye bi kızla tanışmış. Sinemaya giderlerken araba çarpmış ölmüşler. sonra 4 ü de(rana merve sabri pınar) bok böceği olarak yeniden dünyaya gelmişler. Ve ölümcül araba kazasını atlattıklarında birde bakmışlarki kadının pipisi kopmuşSonra İbrahim Üzülmez gelip, hepsini üzmüş. 

Sonra olduğu yere tekme attı ve düştü, sonra düştüğü yerde eline ıslak bi şey geldi.. Midesi bulanıyordu ve korkuyordu biraz, kafasını oynatacak hali olmamasına rağmen elinin altındaki ıslak şeyi görebilmek için kafasını yavaşça çevirdi... Fazla heyecana hazırlıklı değildi, heyecanlanacak hali de yoktu zaten sonra birden o ıslak şeyin küçük bir fare olduğunu farketti...Tüm acısını unutarak, büyük bir tiksintiyle elini seri bir hareketle farenin üstünden kaldırdı...Büyük bir zorlukla yerinden kalkarak evine doğru yola koyuldu, yol boyunca aklında adını bile bilmediği o kız vardı acaba neden onunla konuşmak istemişti, ve neden ona mavi bir mendil vermişti... Cebinden çıkardığı mendile bakarken düşünüyordu bunları ve mendile bakmaktan önündeki taşı görememiş, takılıp düşmüştü... Bu sefer bi daha yerden hiç kalkamayacağını düşündü... Tam olarak ne kadar bir süre olduğunu farketmeden kendinden geçmişti... Kendine geldiğinde, başına da; tıknaz, yamuk ağızlı, gözlerinin beyazı kırmız damarlarla dolu, haki rengi ceketinin altında mor bir sütyen ve altına da cibinliği andıran yeşil bi etek giymiş garip mi garip bi adam dikilmişti ve en garibi de ağzına gelen hafif tuzlu sıvı adamın çişiydi...
Posta gastesi aldı, Haydar Dümen'e göz attı. "Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni" şarkısını dinlerken aniden gaza geldi ve yıllardır sakladığı chivas regali açtı. Birden aklına o geldi. Chivas Regal'le , Gusta'yı karıştırdı sakin sakin , yudum yudum , her damlanın tadına vararak içti.
 
"İki Yıl Sonra"

Pınar, Sabri tarafından hamile olduğunu öğrenir ve bunun üzerine Merve Sabri ve Pınar'ı öldürür. Sonra Sabri mezarından çıkmış hahahaha bu hikaye burada bitemez demiş.
Mezarından çıkan Sabri iş bulamadığı için son çare pezevenk olmuş. Tüm pezolar paranın a.korken, bizim mal Sabri bi türlü parayı bulamamış! En son demişki "stadın önüne gidim bari" meğerse, stad diye gittiği yer Esenler otogarıymış mal Sabrinin. Sonra otogardaki kekolar Sabri'yi yazanenin arkasına çekmişler, Sabri'de bir umut gitmiş mal nö'örsün.2 saat sonra... Ölmüş ve hikaye bitmiş, diye düşünürken Emre Belezoğlu görünmüş, görünmüş görünmesine lakin birden kayboluvermiş. Nereye gitse beğenirsiniz ?  Siktir Emre'yi demiş ileride bir kız görmüş yanına gitmiş kız Rana adında bir orospuymuş onu fizik'i olarak değil gerçekten kalpten sevmeye başlamış... Tekrar ölmüş, hayır, öldüğünü zannetmiş hastanede uyanmış. Uyanmış ve demişki '' yeter la ödürdünüz '' 2 dakika düzgün durda futbolculuk kariyerim tekrar başlasın '' sonra ona bakan hemşireye aşık olmuş gene mal...  Hemşire'nin adi Pelin'miş, Sabri gol atamayınca sinirden neşterle Pelin'i doğramış.sonra hagi gelmiş hadi sabri demiş bırak bu işleri önümüzde önemli bir derbi var çabuk antremana gel demiş Sabri tamam hocam bu kez auta atmıcam emin olabilirsiniz demiş... Gitmiş bunlar Tugay hocanın yanına bi de ne görsünler...?  Hagi malı kaldırmış bekliyo '' gel sabri gel '' diyo... Hagi Sabri'yi bi sikmiş bi sikmiş kiii diğer kızlarında canı çekmiş, ama kızlara acımış bişey yapmamış terbiyesiz. Sonra candarma gelmiş,  kıllı ve olgun jandarmayı evire çevire sikmiş. bunları gören apaçi korkmuş ve Rocco'yu aramış. Rocco ile saatlerce sevişmişler....

0 yorum:

Yorum Gönder

About This Site

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Followers